Jaguar Ter Steene
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 7/05/2023

  Moederdag 14 mei 2023

  🎁 Verras je moeder op Moederdag 14 mei met een bezoekje aan Garage Tersteene in Oostende en ontdek ons nieuwste programma accessoires van Jaguar! 🚗

  Lees meer
 • 6/02/2023

  Samenwerking met Nord.C Koffiebranderij

  Garage Tersteene Jaguar Land Rover Oostende is trots om een nieuwe samenwerking aan te gaan met de prestigieuze koffieonderneming Nord.C uit Blankenberge. Nord.C is een bedrijf dat zichzelf onderscheidt door zijn unieke aanpak van koffiebranding en trots lid is van de Specialty Coffee Association.

  Lees meer
 • 1/01/2023

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 17/12/2022

  Sponsor 't Breiningsrevuutje

  Wat een evenement met 1200 bezoekers 👏. Trots sponsor te kunnen zijn van het Breiningsrevuutje.

  Lees meer
 • 31/10/2022

  HALLOWEEN

  Nets schrikt onze Defender af, zelfs niet Halloween.

  Lees meer
 • 9/10/2022

  Sponsor van Boksgala Middelkerke

  Trots te mogen zeggen sponsor te zijn van het Boksgala te Middelkerke. Wat een avond met veel matchen en veel spanning. Top van de avond was onze Oostendse topbokser Liridon Fazliu die in de 3de ronde gewonnen heeft met een KO tegen de Croaat Markovic.

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 10/06/2022

  Voorstelling Garage Tersteene Oostende

  Voorstelling van garage Tersteene Oostende 2022

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer